If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък да ти кажа, ключ се проси и от насиране..... сочи статистиката
За мен колегата Пиро е някое лапе, търсещо занимание за зимната ваканция!
Докато не обясни с нормален тон, къде в чужбина няма 'Брера' за тест и е по-практично да си избираш петдесет-хиляди-евровата кола във форум, за мен (и не само) си остава форумен герой
Колегата не го познавам и не съм му адвокат. "Да обясни с нормален тон" - ок, ама ако иска. Щото твоя тон не е много нормален, говориш за някакви насирания и т.н. аз на негово място нищо няма да ти обяснявам Момчето решило да си купи кола за 30-35Е какво му е странното стоя и се чудя!? И какво му е геройското!? Както и да е . .
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Справка в mobile.de показва, че има много коли за 15к евро в категорията > 500 к.с.
Колкото и да е хубава алфата толкова конски сили няма да стане ... поне не и за разумна сума пари.
Бих се прежалил за грозно ауди с мотора на малкото ламбо : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=1
Аз не държа да се обяснява лично на мен, а на всички колеги, които му се връзват на въпросите и се мъчат да му помогнат за "избора" с напътствия и съвети.
Помисли, ти какво би направил, ако имаш 50'000 евро за кола?
Докато си мечтаеш за 'Аутоделта' и 'Рагацони' ще питаш във форум, кое е по-добре - 60 коня или 80 кила?
Зарежи тия работи....
Аз не държа да се обяснява лично на мен, а на всички колеги, които му се връзват на въпросите и се мъчат да му помогнат за "избора" с напътствия и съвети.
Помисли, ти какво би направил, ако имаш 50'000 евро за кола?
Докато си мечтаеш за 'Аутоделта' и 'Рагацони' ще питаш във форум, кое е по-добре - 60 коня или 80 кила?
Зарежи тия работи....
Подкрепям. Подходящата дума е "лалю"
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
И това бил форум, където някой може спокойно да поиска съвет, на родния си език.
Много са зле нещата.
Защо не го изпратихте да попита във турския шкода форум.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
И това бил форум, където някой може спокойно да поиска съвет, на родния си език.
Много са зле нещата.
Защо не го изпратихте да попита във турския шкода форум.
Трябва ли да се впрегне целия форум да обяснява както каза Кики на някакво лапе каква виртуална кола да си купи Един от NFS тата почва с Брера, спокойно мое и дава целата газ там
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Явно или аз съм много наивен или вие сте много мнителни Както и да е едва ли ще разберем . . . Майката му е да стоим до късно и да чешем клавиатурите - тренировка за утре, за да не ни се приспи на празника хаха
Аз определено съм мнителен и то доста.
Не знам защо, но се съмнявам човек с толкова пари да си избира колата във форум, по мнението на други хора
Може моите разбирания да са сбъркани, но за мен това не е нормално....
Чшш ай лягайте бре, утре е Новата Година.
Момъка да взима една двойка туйн спарк с ЧиП да види кво е бегачка, кви са тия турбо-мурбо 3.2 ГТА-та, аааа...
това е смотана тема - никой себеуважаващ се човек не си прави избора на база форумни лакърдии още повече че не познавам никой себеуважаващ се човек да си показва имотното състояние по толкова неелегантен начин да ме прощава колегата за острите думи.
Аз определено съм мнителен и то доста.
Не знам защо, но се съмнявам човек с толкова пари да си избира колата във форум, по мнението на други хора
Може моите разбирания да са сбъркани, но за мен това не е нормално....
Дори и 2 % да беше възможността, това да е реален въпрос с истински интерес, не заслужаваше чак такива крайни заключения и изводи.
п.п. Това, ако е ебавка, то я прави някой, който добре познава форума. Не мисля, че е лапе.
К.М.
Дори и 2 % да беше възможността, това да е реален въпрос с истински интерес, не заслужаваше чак такива крайни заключения и изводи.
п.п. Това, ако е ебавка, то я прави някой, който добре познава форума. Не мисля, че е лапе.
защо мислиш че трябва да се познава форума за да сеправят ебавки - примерно аз познавам форума адски добре толкова добре, че не предполагаш колко, правя ли си ебавки според теб в момента с тебе?
защо мислиш че трябва да се познава форума за да сеправят ебавки - примерно аз познавам форума адски добре толкова добре, че не предполагаш колко, правя ли си ебавки според теб в момента с тебе?
Да кажем, че аз така мисля.
Но това не е важно.
К.М.
Comment